Selasa, 02 September 2014

για να μάθετε περισ

Δεν θα προσποιηθώ ότι αυτό είναι το πιο εύκολο θέμα για να γράψουν. Στην πραγματικότητα, η γνώση μου για το πώς κάποιος βρίσκει δουλειά ως ιδιωτική αεροσυνοδός βασίζεται κυρίως στο τι οι άλλοι έχουν μοιραστεί μαζί μου. Μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές μέσα στα πολλά θέματα γραμμένο στα Attendant Κοινότητας πίνακες μηνυμάτων Εταιρικής πτήσης στο http://www.cabinmanagers.com, αλλά για να σας σώσει από τη σφαγή μέσα από εκατοντάδες θέματα που θα ήθελα να υπογραμμίσω διάφορα σημεία που ξεχωρίζουν και περιλαμβάνουν άλλων, ότι έχουν μοιράστηκαν μαζί μου τα τελευταία αρκετά χρόνια από γνώστες της βιομηχανίας:

* Ψυχρώ. Χρόνος τίμησε και χρόνο δοκιμαστεί αυτή είναι μια σημαντική μέθοδος για την εύρεση εργασίας και είναι επίσης ένα από τα δυσκολότερα για την πλειοψηφία των ανθρώπων να κάνουν. Αν δεν έχετε τις δεξιότητες για να επικοινωνήσετε με τους ξένους, θα βρείτε ένα σημαντικό δίαυλο για την εξασφάλιση της εργασίας παραλείπεται. Ακόμα και ο ανειδίκευτος μπορεί να επιτύχει πολλά, προσπαθώντας αυτό το βήμα ... την πρακτική, πρακτική, πρακτική και θα το συνηθίσετε αυτό. Μπορείτε πολλοί δεν αισθάνονται άνετα να γίνει αυτό, αλλά θα επιτύχει πολύ προσπαθώντας. Διατηρείτε πάντα αυτό στο μυαλό: κάθε πρόσωπο που θα συναντήσετε είναι μια πιθανή επαφή για να σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά? αντιστρόφως, μπορεί επίσης να είναι σε θέση να βοηθήσει κάποιον έξω πάρα πολύ.

* Φροντίστε συνέδρια / συναντήσεις. Παρακολούθηση συνεδρίων και εκδηλώσεων που σχετίζονται με NBAA θα πάρει το όνομά σας και το πρόσωπο εκεί έξω. Κατά προτίμηση, θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις όπου πολλοί πιλότοι παρέα, ειδικά οι πιλότοι των τζετ κατηγορία καμπίνας που περιλαμβάνει το Global Express, GV και Falcon Jet 2000 ετήσιο συνέδριο της NBAA είναι ένα πολύ σημαντικό χώρο για τη δικτύωση, καθώς είναι μία τους Ημέρα- περιφερειακές διασκέψεις.

Εάν είστε μέλος NBAA μπορείτε να πάρετε ένα αντίγραφο του καταλόγου τους, η οποία απαριθμεί πολλές εταιρείες που πετούν αυτά τα ίδια αεροσκάφη. Επιπλέον, η ένταξη θα σας δώσει πρόσβαση στους πίνακες μηνυμάτων τους και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με εκδηλώσεις που φιλοξενούν.
  
Τι λέτε για συμμετοχή στην ετήσια Διάσκεψη του Attendant NBAA πτήσης; Ναι, αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βιομηχανία, παρακολουθούν σεμινάρια, και το δίκτυο. Πολλά από τα νεότερα παιδιά jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   βρίσκουν ότι τους βοηθά να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση των ιδιωτικά αεροπλάνα, ενώ κάποιοι βετεράνοι θα σας πω για να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας για τα μεγάλα συνέδρια. Σας κλήσης: κόστος συμμετοχής, το ξενοδοχείο και τα κόμιστρα μπορεί να προσθέσει μέχρι και σημαντικά. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την πολυτέλεια να παρακολουθούν κάθε εκδήλωση.

* Τοπικές εκδηλώσεις αεροδρόμιο. Είναι το αεροδρόμιο σας φιλοξενεί ένα σεμινάριο; Είναι ένας σημαντικός ηγέτης της βιομηχανίας μιλάει; Λοιπόν, γιατί να μην παρακολουθήσουν; Σίγουρα, τα αεροσκάφη αποπάγωσης / αντι-άχνη δεν μπορεί να είναι το πιο συναρπαστικό θέμα, αλλά είναι σε πιλότους. Μαντέψτε τι; Μερικά από τα ίδια άτομα που θέλετε να πετάξετε με θα παραστεί. Μαντέψτε τι; Υπάρχει συνήθως μια κοινωνική χρόνο αργότερα. Μετά τις πρόσφατες συγκρούσεις όσον αφορά την εταιρική αεριωθούμενα σίγουρα δεν θέλουν να είναι γνώστες της βιομηχανίας των βέλτιστων πρακτικών που αφορούν πάγο. Ω, από τον τρόπο, έχουν πολλά αντίγραφα του βιογραφικού σας μαζί σας και αντίγραφα της επιχείρησής σας κάρτας για να το χέρι έξω. Ναι, να πάρει επαγγελματικές κάρτες γίνονται και είναι έτοιμος να τα μοιραστείτε ελεύθερα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar